woensdag 3 november 2021

Wie adopteert een zitbank in Valkenswaard?


Wie adopteert een zitbank in Valkenswaard?

 

 

zitbank Dommelseweg - Hagelkruis

Ook in onze wijk Kerkakkers is onlangs een bank geplaatst.

De gemeente Valkenswaard breidt jaarlijks het aantal zitbanken in de openbare ruimte uit. We willen daarmee rustgelegenheden bieden aan wandelaars, ontmoetingsplekken creëren voor jong en oud, een plaats ter herinnering bieden (bijvoorbeeld 100-jarigen banken, of andere gelegenheidsbanken), een plaats om het dagelijkse leven te observeren, of eenvoudig om te genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft.

Uw ‘eigen’ zitbank in de gemeente?

Om een snellere uitbreiding van het aantal banken te bereiken dan binnen het gemeentelijk budget mogelijk is, biedt de gemeente nu bedrijven, instellingen en particulieren de gelegenheid om via financiële adoptie een zitbank toe te voegen aan de bestaande voorraad. De organisatie of persoon die een bank adopteert, mag meebeslissen over de locatie waar de bank komt en mag een keuze maken uit het gebruikelijke assortiment van banken dat de gemeente plaatst. Er komt ook een naamplaatje op ‘uw’ bank als blijvende herinnering dat u de betreffende bank mogelijk heeft gemaakt. Het onderhoud en beheer komen voor rekening van de gemeente. 

Meer informatie 

Heeft u interesse om een bank te adopteren en wilt u meer weten over de voorwaarden? Neem dan contact op met de heer P. Hoeks van het team Beheer & Uitvoering via mail peter.hoeks@valkenswaard.nl of telefonisch via (040) 2083593. Hij is bereikbaar van maandag tot en met woensdag. 

 

Onze sponsoren

Daams Houthandel.png
Allround Printing  .png
van Oosten bloemen.png
HGeldens .png
Rabobank.png
Hendriks-Keukens.png
Gijsbers-50_jaar.png
Gemeente Valkenswaard logo.png
Speeltuin Geenhoven .png