Welzijn en Zorg

Dit omvat een breed scala aan aandachtsvelden. Sommige onderwerpen vragen veel inzet en of mankracht en bijzondere deskundigheid waarbij wij altijd op de professionals in de gemeente terug kunnen vallen. Op verschillende manieren proberen we in kaart te brengen wat buurtbewoners al voor elkaar doen en wat ze in de toekomst willen gaan doen. Als wijkcommissie doen we ons best om een hulpvraag met hulpaanbod te matchen.

We hebben een gratis inloop voor koffie, twee keer per maand. Daar vinden verbindingen tussen wijkbewoners plaats op een gezellige manier. Wijkbewoners vinden daar vaak al antwoorden op hun vragen. Samen denken we na over het bevorderen van welzijn in de wijk. 

Iedere maand hebben we ook gratis een “Door en Voor”-avond. Een wijkbewoner verzorgt dan een informatieve bijeenkomst over een onderwerp voor de hele wijk. Deze avonden zijn vaak erg interessant en gezellig.

Verder nodigen wij wijkbewoners uit om activiteiten te organiseren. De wijkcommissie steunt ieder leuk initiatief. Dat kan een excursie zijn, een wandeling, een kinderactiviteit, een garagesale, een ruilmarkt voor stekjes en planten, een kerstmarkt, enz, enz.

 

Laatste Nieuws

zondag 27 november 2022
Geef je mening aan de Gemeente Valkenswaard

Lees meer...

dinsdag 15 november 2022
Gevraagd:  Speelgoed voor onze Buurtbieb-kasten

December is weer in zicht:

Heeft u nog speelgoed wat niet meer gebruikt wordt?
Maak er iemand anders blij mee.

Lees meer...

maandag 14 november 2022
Nieuw:  Scheidingsspreekuur Gemeente Valkenswaard

Ook met vragen rondom een echtscheiding kunt u bij de gemeente terecht.

Lees meer...

Onze sponsoren

Hendriks-Keukens.png
Speeltuin Geenhoven .png
HGeldens .png
Allround Printing  .png
Rabobank.png
Daams Houthandel.png
van Oosten bloemen.png
Gijsbers-50_jaar.png
Gemeente Valkenswaard logo.png