Welzijn en Zorg

Dit omvat een breed scala aan aandachtsvelden. Sommige onderwerpen vragen veel inzet en of mankracht en bijzondere deskundigheid waarbij wij altijd op de professionals in de gemeente terug kunnen vallen. Op verschillende manieren proberen we in kaart te brengen wat buurtbewoners al voor elkaar doen en wat ze in de toekomst willen gaan doen. Als wijkcommissie doen we ons best om een hulpvraag met hulpaanbod te matchen.

We hebben een gratis inloop voor koffie, twee keer per maand. Daar vinden verbindingen tussen wijkbewoners plaats op een gezellige manier. Wijkbewoners vinden daar vaak al antwoorden op hun vragen. Samen denken we na over het bevorderen van welzijn in de wijk. 

Iedere maand hebben we ook gratis een “Door en Voor”-avond. Een wijkbewoner verzorgt dan een informatieve bijeenkomst over een onderwerp voor de hele wijk. Deze avonden zijn vaak erg interessant en gezellig.

Verder nodigen wij wijkbewoners uit om activiteiten te organiseren. De wijkcommissie steunt ieder leuk initiatief. Dat kan een excursie zijn, een wandeling, een kinderactiviteit, een garagesale, een ruilmarkt voor stekjes en planten, een kerstmarkt, enz, enz.

 

Laatste Nieuws

vrijdag 10 juni 2022
Bouw corsowagens weer gestart. Kom je ook meehelpen?

Onlangs zijn de tenten weer geplaatst voor de bouw van de nieuwe corsowagens.

Lees meer...

zondag 8 mei 2022
Help de Gemeente met watergeven in de plantsoenen

Drukke tijden voor de waterdragers, helpt u mee?

Lees meer...

zondag 1 mei 2022
Speeltuin Geenhoven kan nu 6 dagen per week open

De speeltuin is nog niet elke dag geopend, want extra hulp is nodig.

Lees meer...

Onze sponsoren

Speeltuin Geenhoven .png
HGeldens .png
Daams Houthandel.png
Gemeente Valkenswaard logo.png
Allround Printing  .png
Rabobank.png
Hendriks-Keukens.png
Gijsbers-50_jaar.png
van Oosten bloemen.png