Project “Goede Buren” gaat medio juli weer van start.

Dit project is een samenwerking van moestuinvereniging De Rijt en wijkcommissie Kerkakkers. Ongeveer vanaf half juli tot eind september gaan de tuiniers van de moestuinvereniging hun overtollige groenten, fruit en kruiden beschikbaar stellen voor onze wijkbewoners. De tuiniers zijn blij dat hun overtollige duurzaam geteelde groenten goed terecht komen en de wijkbewoners zijn dankbaar.

Denkt u dat u in aanmerking kunt komen voor de gratis groenten meldt u zich dan aan bij ons! Of weet u iemand of een gezin in onze wijk die de gratis groenten goed kunnen gebruiken geef dit dan door aan ons secretariaat! Onze contactgegevens staan bovenaan deze bladzijde. U ook gewoon een briefje in onze brievenbus doen.
De geselecteerde wijkbewoners kunnen op zaterdag-ochtenden om 11:00 uur komen voor de groenteverdeling. Als er daarna nog groenten overblijven zullen we ze bij de poort van de moestuinvereniging aan de Le Sage ten Broekstraat 80 neer zetten en kunnen alle andere geïnteresseerde wijkbewoners ze komen halen.

Voor de juiste dagen kijk in onze Agenda.

De wijkcommissie is erg blij met deze samenwerking. Onze doelstelling om mensen met elkaar te verbinden, de sociale cohesie, wordt met dit project bereikt. De wijkcommissie is moestuinvereniging De Rijt dan ook erg dankbaar voor deze samenwerking.

Onze sponsoren

Gijsbers-50_jaar.png
Gemeente Valkenswaard logo.png
van Oosten bloemen.png
Speeltuin Geenhoven .png
HGeldens .png
Allround Printing  .png
Hendriks-Keukens.png
Rabobank.png
Daams Houthandel.png