Halloween in de wijk Kerkakkers

zaterdag 28 oktober 2023 18:00 uur
Kinderen gaan lang de deuren om snoep op te halen

Zaterdag 28 oktober is het weer zover, de Dr. Schaepmanstraat verandert voor één avond in de engste straat van Valkenswaard. 

We nodigen de bewoners van de Mgr. Zwijsen-straat, Mr. van Sonstraat, Alberdinck Thijmstraat, Pater van den Elsenstraat en Judocus Smitsstraat ook uit om mee te doen. Daarom willen we weer aan de bewoners van deze straten vragen om de voortuin spooky te versieren. 

Woont u niet in een van deze straten maar wilt u wel graag meedoen, maak dan gebruik van het veld aan de Dr. Schaepmanstraat! Breng uw lekkernijen naar de partytent met enge aankleding, waar kindjes hun snoepjes of drinken kunnen halen. 

Uiteraard gaan de Kerkakkers Kidz ook weer aan de slag om de straten aan te kleden en zullen wij een week van tevoren inventariseren welke huizen mee doen, zodat we de aankleding goed kunnen verdelen in de straten.

Vorig jaar kwamen circa 30 kinderen aan de deur, daarom willen wij jullie vragen rekening te houden met dit aantal kinderen die voor snoep aan de deur komen. 

Tip: kleine zakjes snoep, lolly’s en alles wat voorverpakt is zou het fijnste zijn i.v.m. hygiëne.

Zaterdag 28 oktober 2023 tussen 18:00 en 21:00 uur willen we alle kinderen (t/m 12 jaar) de mogelijkheid geven langs de deuren te gaan, tenminste als ze dat durven!

Halloween staat voor de kinderen vooral in het teken van al dat snoep wat ze ophalen deze avond, dus geef de kinderen een zak of een (halloween) emmertje mee.

Doet u mee? Geeft u zich dan vóór 20 oktober op met een e-mail, met de vermelding van uw adres naar: kerkakkerskidz@hotmail.com 

Laatste Nieuws

zondag 10 september 2023
Weer ratten in onze wijk

Helaas zijn er weer ratten aanwezig in onze wijk

Lees meer...

vrijdag 14 juli 2023
Komende activiteiten

woensdag 5 juli 2023
Gezocht:  Bestuurslid wijkcommissie (m/v)

De vrijwilligers en wijkbewoners van de wijk Kerkakkers in Valkenswaard zijn dringend op zoek naar een extra bestuurslid. 

Lees meer...

Onze sponsoren

van Oosten bloemen.png
Hendriks-Keukens.png
Speeltuin Geenhoven .png
Daams Houthandel.png
HGeldens .png
Rabobank.png
Gijsbers-50_jaar.png
Gemeente Valkenswaard logo.png
Allround Printing  .png